Kişisel Asistan nasıl olmalı?

Asistan olmak için üniversitelerin Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı gibi bölümlerinden mezun olmak gerekir. Dört yıllık lisans eğitimi alındıktan sonra asistan olunabilir. Dört yıllık farklı bir bölümden mezun olan kişiler de asistan olabilirler.

Kişisel asistan ne iş yapar?

Günlük iş veya kişisel görevleri ile belirli bir kişiyi assiste eder. Bir asistan, toplantı, yazışmalar ve not alma zaman ve günlük yönetimi ile yardımcı olur. Kişisel asistanın rolü, telefon görüşmeleri yapmak, not almak, toplantıları organize etmek, e-posta iletilerine cevap vermektir.

Kişisel asistan Hangi bölüm?

Yönetici asistanı olmak için resmi bir eğitim mecburiyeti bulunmamaktadır. Üniversitelerin iki yıllık eğitim veren Büro Yönetimi ve Sekreterlik önlisans bölümlerinden mezun olarak mesleğe adım atmak mümkündür. Ayrıca eğitim akademilerinin Büro Yönetimi sertifika programları mevcuttur.

Menajer asistanı ne kadar maaş alır?

Tecrübelerinin bulunmadığı durumlarda asistanların aldıkları maaş asgari ücrettir. Tecrübeye ve şirkete göre de bu maaş 5000 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Bu sebeple yönetici asistanlarının maaşları 2324-5000 TL arasında denilebilir.

Doktor asistanı ne kadar maaş alır?

Doktor asistanı maaşı, bir çok kritere bağlı olarak değişim gösterir, ancak genel olarak 1500 lira ile 3000 lira arasında değişmektedir. İnsanların sağlık harcamalarına daha fazla bütçe ayırması ve özel sağlık kuruluşlarının artması, bir çok doktoru özel sektörde çalışmaya yöneltmiştir.

Yönetici Asistanı ne mezunu?

Üniversitelerin Büro Yönetimi ve Sekreterlik ön lisans bölümlerinden mezun olmak yönetici asistanlığı için yeterli olmaktadır. Yönetici asistanı olmak için ayrıca özel ve resmi bir eğitim şartı aranmamaktadır.

Menajer ne kadar maaş alır?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK EN YÜKSEK
Menajer 3.370 23.580