Danışmanlık hizmeti vermek nedir?

Özel bir alanda uzmanlaşmış kişi veya kişilerin sahip oldukları bilgi ve becerileri belirli bir zaman zarfında hizmet verdikleri kuruluşa tanımlanmış iş tarifine uygun bir şekilde aktarması işine danışmanlık denir.

Danışmanlık türleri nelerdir?

KOBİ’ler başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluş uluslararası kabul gelmiş aşağıdaki başlıklarda danışmanlık hizmetlerine ihtiyaç duymaktadır.

  • Yönetim Danışmanlığı
  • Üretim Danışmanlığı
  • İnsan Kaynakları Danışmanlığı
  • Pazarlama Danışmanlığı
  • Finans ve Muhasebe Danışmanlığı
  • Satın Alma Danışmanlığı
  • Ar-Ge Danışmanlığı

Danışmanlık ne kadar maaş alır?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK ORTALAMA
Kıdemli Danışman 4.750 10.380
Danışman 2.820 4.750
Validasyon Uzman Yardımcısı 3.810 4.560

Kıdemli Danışman Nasıl Olunur?

Kıdemli SAP danışmanı olmak için öncelikle İktisat, Finansal Muhasebe, Maliyet Muhasebesi, Pazarlama gibi lisans bölümlerinin birinden mezun olmak gerekir. Bu mezuniyet şartını yerine getiren kişiler SAP modülü eğitimi alarak sertifika sınavına girmeye hak kazanırlar.

Proje danışmanlık hizmeti nedir?

Proje danışmanı; firmalarda tasarlanan proje boyunca proje yönetme ve uygulama işlerini yürüten kişiye verilen mesleki isimdir. Proje hedeflerini ve yönetimini en iyi şekilde gerçekleştirmek için çalışır.

Consulting şirketleri ne yapar?

Danışmanlık şirketleri, alanında uzmanlaşmış olan kişi veya kişilerin kazanmış oldukları bilgi ve tecrübeleri, belirlenmiş bir zaman içerisinde hizmet verdikleri yerlere tanımlanmış, istenilen işe uygun bir yöntemle aktarılması ve başarılı olunmasını sağlamaktadır.

Proje danışmanı ne kadar maaş alır?

Tecrübeli olan ve 3-5 yıllık bir proje danışmanı, 50.000 TL’ye kadar kazanması mümkün. Üst düzey düzeyde hizmet veren, önemli deneyime sahip, 125.000 TL’ye kadar kazanmak mümkün.

Kıdemli danışman ne iş yapar?

Kıdemli SAP danışmanı; şirketlerin eksiklerini, ihtiyaçlarını ve stratejilerini analiz ederek danışmanlık yapar. Şirketlerin global düzeyde iş trendlerini takip etmesine, gelişim sağlamasına ve SAP uygulaması ile ilgili tüm süreçlerin sağlıklı sürdürülmesine yardımcı olur.