5664 detay sorgulama nasıl yapılır?

5664 SMS sorgulama hizmeti ücretlidir. Ücretlendirmeler tüm operatörler için sorgulama başına 11 TL’ dir. Plakayı yazın, TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 5664’e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin.

Hasar Kaydı Sorgulama 5664 kaç TL?

Nedir? 5664 güvenli, kolay ve hızlı sigorta sorgulama yapılabilen bir mobil servis sistemidir. 5664 ile kaza, hasar, poliçe, tutanak, mağdur, değişen parça ve araç detay sorgulamaları hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilir. Sorgulama ücreti tüm vergiler dahil 11,00 TL’dir.

Araç detay sorgulama nedir?

Araç Detay Sorgulama Servisi Nedir? Aracın markası, modeli, trafiğe çıkış tarihi, kaskolu ve kaskosuz dönemi, yürürlükte kaskosu olup olmadığı, plaka veya araç türü değişimi olup olmadığı, hangi illerde tescil kaydının olduğu, son sahiplik süresi bilgilerini öğrenebileceğiniz bir servistir.

Hasar parça sorgulama nasıl yapılır?

Eksper raporu olan kazalarda değişen parçaları PARÇA BOŞLUK PLAKA BOŞLUK HASAR TARİHİ yazıp 5664’e sms göndererek öğrenebilirsiniz. Aracın şasi numarası ile sorgulama yapmak için HASAR BOŞUK S BOŞLUK ŞAŞİ NUMARASI’nı yazıp 5664’e sms göndermeniz yeterli.

Şase no ile hasar sorgulama nasıl yapılır?

Her SMS sorgulaması için kullandığınız operatör fark etmeden 8,50 TL ücret alınmaktadır. Şase numarası ile sorgulama: ‘Şaseden hasar sorgulama’ için ‘HASAR’ yazıp boşluk bırakıp ‘S’ yazıp ‘ŞASE NUMARASI’ girilir ve 5664’e SMS atılır. Yani hasar ve şase numaranız arası ‘s’ harfi yazmalısınız.

E devletten araç hasar sorgulama nasıl yapılır?

İnternet üzerinde yer alan Emniyet Genel Müdürlüğü’nün bu resmi web sitesindeki online hizmetine ise vatandaşlar, egm.gov.tr/sayfalar/trafik_sorgulari.aspx adresi aracılığı ile doğrudan erişim sağlayabiliyor.İnternet üzerinden son derece pratik bir şekilde tramer sorgulama yapabilme fırsatı sunan SGBM resmi web …

Şasi No ile hasar sorgulama nasıl yapılır?

Ücretsiz Tramer sorgulama nasıl yapılır?

Plakadan araç hasar kaydı sorgulama aşağıdaki yollar ile yapılır:

  1. 5664’e SMS atarak sorgulama.
  2. e-Devlet sistemi üzerinden sorgulama.
  3. SBM Sigortam360 uygulaması üzerinden sorgulama.

Plaka ile aracın kime ait olduğunu öğrenme?

SMS ile plaka bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bunun için DETAY boşluk plaka numarasını yazıp 5664’e kısa mesaj göndermeniz yeterlidir.

Plakadan Araç nasıl sorgulanır?

SMS ile Plakadan Araç Sorgulama Nasıl Yapılır? Mesaj yoluyla da plakadan araç sorgulama işlemi yapmak mümkün. Ücretli bir sorgulama türü olan SMS ile araç sorgulama işlemi için aracın plakasını bitişik bir şekilde yazıp (34XYZ34 gibi) 5664’e yollayabilirsiniz. Bu sorgulama ile aracın hasar geçmişini öğrenebilirsiniz.