2000 Watt Saç Kurutma Makinesi iyi mi?

Watt birimi makinenin motorunun ne kadar hızlı çalıştığını anlamanıza yardımcı olur. Eğer Watt değeri ne kadar yüksekse bu saçınızın o kadar çabuk kuruyacağı anlamına gelir. Eğer saçlarınız uzun ve kurutması uzun sürüyorsa 1800 – 2000 Watt değerinde bir kurutma makinesi iyi bir tercih olabilir.

Hangi marka saç kurutma makinesi daha iyi?

En iyi saç kurutma makineleri (TOP 5)

  • 1-Philips HP8232. 2200 W profesyonel makine güçlü bir hava akışı oluşturur.
  • 2-Braun Satin Hair 5 PowerPerfection HD585. 2500 W güce sahip bu makine ultra güçlü özelliğiyle kurutma süresini azaltır.
  • 3-Profilo SK8399.
  • 4-Grundig HD 9280.
  • 5-Remington AC8000 Keratin Therapy Pro.

Saç kurutma makinesi alırken nelere dikkat edilmeli?

Saçları daha hızlı kurutmak size ve müşterinize zaman kazandırıyor. Bunun için fön makinesi alırken motorunun turbo ya da mega turbo özelliği taşımasına dikkat etmelisiniz. Daha sıcak ısı, çalışma gücünün yüksek olmasıyla doğru orantılıdır. Sıcak ısı ne kadar önemliyse, soğuk ısı da en az onun kadar önemlidir.

Iyi bir saç kurutma makinesi nasıl olmalı?

Evinize bir fön makinesi almayı düşünüyorsanız en az 1350 Watt değerine sahip bir makine tercih edin. Ancak saçlarınız kuruysa ve kurutması zorsa 1800 – 2000 Watt değerinde bir kurutma makinesi tercih edebilirsiniz. Bu Watt değerindeki makineler saçlarınızı daha çabuk kurutmanıza yardımcı olacaktır.

Saç kurutma makinesi kaç watt olmalı?

Günümüzde pek çok profesyonel fön makinası 2400-2700 watt arasında bir güce sahiptir.

Saç kurutma makinesi kaç watt?

Isıtılmamış havada saç kurutma makineleri 70 Watt kadar düşük güç tüketebilir. Yüksek ısıda tipik bir saç kurutma makinesi yaklaşık 1500 Watt elektrik kullanacaktır.

En güçlü saç kurutma makinesi kaç watt olmalı?

Piyasada bulunan kuaförlerin kullandığı fön makinelerinden en güçlü fön makinesi 2700 Watt (Turbobella) gücündedir.

Iyonlu saç kurutma makinesi ne demek?

İyon özelliği basit bir anlatım ile, saç kurutma makinesinin ağız kısmından çıkan havada oluşan statik elektriği nötrleştiriyor. Yani saç kurutma makinesinin üflediği havada oluşan statik elektriği sıfırlıyor. Çünkü elektrik saçı yıpratır ve bakımsız gösterir.

Iyonlu saç kurutma makinesi sağlıklı mı?

İyon özelliklere sahip saç kurutma makinesi, makineden çıkan rüzgardaki elektriği nötr hale getirir. Nötr hale getirilen rüzgarla yapılan kurutmanın saça faydası vardır. Saçların güçlenmesine ve daha sağlıklı bir görünüme sahip olmasına yardımcı olur.

Saç kurutma makinesi kaç derece üfler?

Saç kurutma makinaları: Saç kurutucularıda genellikle ısı ayarı yoktur. Eğer varsa kuruturken 40 derece ile 60 derece arasında kalın. Kurutma makinasıyla şekil verecekseniz de 80 dereceyi çok fazla geçmeyin.

Fön makinesi 1 saatte ne kadar elektrik harcar?

Bir cihazın elektrik sarfiyatı hesaplanırken en önemli parametre cihazın gücü olup bu da 1 saatte ne kadar elektrik harcadığını belirler. Bu durumda 2500 watt gücündeki bir cihaz 1 saatte 2,5 kw elektrik harcamaktadır.

Sac kurutma makinesi kaç watt?