KOSGEB kuruluş desteği nasıl alınır?

Başvuru kriterlerini karşılayan mikro ve küçük işletmeler www.kosgeb.gov.tr adresindeki “E-Hizmetler” menüsünden “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvurusu” alt menüsünü seçerek online başvuru yapabilecektir.

KOSGEB En çok ne kadar kredi veriyor?

c) Teknoloji Tabanlı İşletme için kredi üst limiti azami 300.000 (üçyüzbin) TL’dir. (ç) Stratejik ve Öncelikli Sektörlerdeki İşletme için kredi üst limiti azami 500.000 (beşyüzbin) TL’dir. (d) Tüm işletme türleri için, işletme kredilerinde vade, azami 18 ay; makine teçhizat kredilerinde azami 36 ay’dır.

KOSGEB den alınan para geri ödeniyor mu?

Yukarıda da söylediğim gibi KOSGEB önce size harcatır, sonra size geri öder. Ama bu kez ` veya p (bulunduğunuz şehir, cinsiyet ve engelli veya şehit yakını veya gazi olmanıza göre bu oran değişiyor- biz ` olarak alalım, oransal değişimler ve şartları tabloda yazıyor) oranında geri ödeme alacaksınız.

KOSGEB 2021 başvuruları ne zaman?

KOSGEB Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı 2021 yılı çağrısı ilan edilmiştir. – www.yatirimadestek.gov.tr | Devlet Destekleri ve Teşvikler. KOSGEB, imalat sanayii sektörlerinde Ar-Ge ve yenilik kapasitesini geliştirmek amacıyla proje teklif çağrısına çıkmıştır. Son başvuru tarihi 18 Mayıs 2021.

Kosgeb kuruluş desteği ne kadar?

Program kapsamında girişimciler, şirket kuruluşu, performans dönemi destekleri sunmaktadır. Şahıs ( gerçek kişi ) işletmesi kuranlar 5.000 TL., Tüzel ( limited, anonim ) şirket kuranlar da 10.000 TL. destek almaktadır.

Kosgeb den ne kadar kredi alabilirim?

Totalde de geleneksel girişimcilik desteği olarak yeni iş yeri açanlara 2 senelik program dahilinde 65.000 TL kadar KOSGEP hibe kredisi verir.

Girişimcilik belgesi ne zamana kadar geçerli?

Bu soruların içinde en çok merak edilen alınan sertifikanın geçerlilik süresinin ne kadar olduğu. Bu soruya şu şekilde cevap verebiliriz. ✅ Şayet girişimcilik sertifikasını dersliklere girerek eğitimler sonrasında aldı iseniz bu belgenin geçerlilik süresi 01.01

KOSGEB kredisi nasıl alınır 2021?

Kosgeb hibe desteği alabilmek için bazı şartları yerine getirmeniz gerekir:

  1. Kosgeb sistemine kayıt yaptırmak.
  2. Kursa katılmak ve sertifika almak.
  3. İş yeri projenizin hazır olması.
  4. Hibe programına başvuru yapmanız.

KOSGEB başvuru tarihi ne zaman?

3 – 21 Mayıs 2021 tarihleri arasındaki ilk başvuru döneminin ardından kapsam genişletilerek 21 Haziran-9 Temmuz arasında ikinci başvuru dönemi açıldı. Programın ikinci fazında 9 Temmuz’da sona erecek başvuru dönemi, 6 Ağustos’a uzatıldı.