Medal of Honor kaç seri?

Serinin toplam 14 tane oyunu vardır….Medal of Honor (seri)

Medal of Honor serisi
Yayımcı Electronic Arts
Yapımcılar Digital Illusions CE EA Los Angeles EA Canada 2015, Inc. Rebellion
Platformlar Microsoft Windows, Mac OS X, Xbox, Xbox 360, PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, GameCube, Wii, Game Boy Advance

Medal of Honor kaç saat sürer?

Genel olarak bakıldığında yapay zeka, eğlencenizi baltalıyor diyebiliriz. Maalesef aylardır beklenen Medal of Honor’ın sonunu görmeniz için sadece 5-6 saat harcamanız yetiyor.

Medal of Honor Warfighter ne zaman çıktı?

5 Ekim 2012Medal of Honor: Warfighter / İlk piyasaya sürülme tarihi

Medal of Honor ne demek?

Onur Madalyası, (İngilizce: Medal of Honor) Amerika Birleşik Devletleri tarafından askeri personeline verilen en yüksek madalyadır. İlk kez Amerikan İç Savaşı’nda verilmeye başlanan madalya en son 18 Temmuz 2016 tarihinde verildi. Ödülün kara, deniz ve hava kuvvetleri için tasarlanmış üç farklı sürümü bulunmaktadır.

Medal of Honor oyunları bağlantılı mı?

Serinin başarı kazandığını gören ve MoH oyunlarını her platforma yaymayı hedefleyen EA Games; PS2, PS3, GameCube ve Xbox konsolları için serinin diğer oyunları ile doğrudan bir bağlantısı olmayan Frontline’ı yayınladı.

Medal of Honor yeni oyun çıkaracak mı?

Oyunu Respawn ekibine yaptıran EA Games, Apex Legends, Titanfall, Star Wars Jedi: Fallen Order oyunlarında çalışmış geliştiricileri Medal of Honor: Above and Beyond için bir araya getirdi. 2020 yılında çıkacağı açıklanan oyun, sadece Oculus Rift platformunda oynanabilir olacak.

Medal of Honor Allied Assault kaç saat?

Oyunda 6 ana görev ve 30 kadar alt görev yer alıyor.30’u görünce korkmayın, kendinizi oyuna kaptırınca oyun 5-6 saatte bitiveriyor.