Hepsiburada nakit ödeme var mı?

Açıklamada, hayata geçirilen yeni hizmet kapsamında, hepsiburada.com üyelerinin 100 lira ile 5 bin lira arası alışverişlerini kapıda nakit olarak ödeme şansına kavuştuğu kaydedilmişti. Ödeme şekillerinde şu anda kapıda ödeme seçeneği bulunmuyor.

Hangi alışveriş sitelerinde kapıda nakit ödeme var?

Fakat sizler için en popüler olanlarını derledik.

  • – LC Waikiki (www.lcwaikiki.com)
  • – Hepsiburada (www.hepsiburada.com)
  • – Mavi (www.mavi.com)
  • – Kitapyurdu (www.kitapyurdu.com)
  • – Migros (www.migros.com.tr)
  • – BKM Kitap (www.bkmkitap.com)
  • – Cimri (www.cimri.com)
  • – DeFacto (www.defacto.com.tr)

Getir de kapıda ödeme var mı?

Siparişinizi onayladığınızda sipariş tutarı otomatik olarak kartınızdan çekilir. Kapıda ödeme özelliği ise sadece GetirYemek’ten ‘Restoran Getirsin’ seçeneği ile verdiğiniz siparişlere özel. Bu siparişlerde yemeğinizi restorana ait kurye getirir, kendi pos cihazı ile ödemeyi kapıda alabilir.

Trendyolda nakit ödeme var mı?

En büyük müşteri ağına sahip alışveriş sitesi olan Trendyol kapıda ödeme yok. Trendyol’da alışveriş sadece kredi kartı ya da banka kartları ile yapılabiliyor. Trendyol online alışverişlerde kartla ödeme alıyor. Güvenliği ise 3D Secure sistemi ile sağlıyor.

Hepsiburada kapıda ödeme seçeneği var mı?

Nasıl kapıda ödeme yapılır?

Kapıda ödeme sistemi, tüketicilerin internet üzerinden yaptıkları alışverişleri kargo teslimatı sırasında, kargo görevlisi aracılığılı ile yapmalarını sağlayan bir sistemdir. Kargo firmasının anlaşmasına göre, tüketiciler kargo teslimatı sırasında nakit ya da kredi kartı ile ödemelerini kargo görevlisine yapabilirler.

Trendyol da kapıda ödeme var mı?

En büyük müşteri ağına sahip alışveriş sitesi olan Trendyol kapıda ödeme yok. Trendyol’da alışveriş sadece kredi kartı ya da banka kartları ile yapılabiliyor. Haliyle Trendyol’da kapıda ödeme seçeneği bulunmuyor.

Çiçek Sepeti kapıda nakit ödeme var mı?

Çiçek Sepeti’nden alınacak ürünlerin ödemesi diğer online alışveriş sitelerinde olduğu gibi internet üzerinden kredi ya da banka kartı ile yapılır. Çiçek Sepeti’nden verilen siparişler için kapıda ödeme seçeneği yoktur.