Maldivler uçak bileti kaç TL?

2022 Yılında 8.948 TL Başlangıç Fiyatıyla Ucuz Maldivler Uçak Biletleri | Skyscanner.

Maldivler THY kac saat?

Maldivler uçuşları İstanbul Havalimanı (IST) hareketle direkt olarak yapılan uçuşlar yaklaşık sekiz saat sürüyor.

Istanbul Maldivler uçak bileti kaç TL?

İstanbul – Maldivler Uçuşu

Min Fiyat 5.386,62 TL
En Uygun Fiyatlı Firma Oman Air
En Çok Uçuş Yapan Firma SriLankan Havayolları
Günlük Ortalama Sefer Sayısı 25
En Kısa Uçuş Süresi 10s 5dk

Maldivlere gitmek ne kadar tutar?

Maldivler seyahat planlamasında, otel için 2 kişi 5 gece döneme göre değişmekle birlikte minimum 1200 usd civarı ve üzeri , uçak bileti için 2 kişi gidiş dönüş olarak ortalama 1400-1600 usd arasında bir bütçe gerekmektedir.

Maldivler e ne zaman gidilmeli?

Ancak Maldivler tropik iklim kuşağında yer aldığı için her an yağmur alma riski var. En yağışsız dönem aralık ile nisan ayları arasında kalıyor. Mayıs ile kasım ayları arası ise yağmur konusunda riskli dönemler arasında yer alıyor. Muson yağmurlarına yakalanmamak için bu tarihlerde gitmemeye çalışmakta fayda var.

Maldivler vize kaç para?

Tüm ziyaretçiler için 30 güne kadar olan konaklamalarında Maldivler de herhangi bir Vize uygulanmamaktadır. Ücretsiz vize için Maldivler hükümeti sadece otel konaklamanızın olduğuna ve dönüş uçak biletinizin olup olmadığına dikkat eder.

Maldivler nerede vize istiyor?

Bu soruya kısaca, hayır diye cevap verebiliriz. Maldivlere gitmek için vize almaya gerek yoktur. Vizesiz olarak rahatlıkla seyahat yapabilir ve keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.

Maldivlerde kaç tane havaalanı var?

Aynı zamanda Maldivler’in tek uluslararası havalimanı özelliğini taşıyan Male Havalimanı, adalara dünyanın dört bir yanından turist çekmeyi başarıyor. Sadece tek bir karayoluna sahip olan Male Havalimanı aynı zamanda deniz üzerine inşa edilmiş bölümlere de sahip.

Maldivlere ne zaman gitmeli?

Maldivler uçak bileti almak için en ideal dönem nisan ve mayıs aylarıdır. Bu aylarda sıcaklıklar ve tropikal iklimin getirdiği yağışlar tatil programı için elverişlidir. Maldivler iklimi tipik tropikal iklimidir. Ülkede deniz seviyesinden yüksekli neredeyse yoktur.