50 TL bonus nasıl kullanılır?

İlk harcamadan önce KAZAN yazıp 3340’a SMS atın veya BonusFlaş uygulamasından “Hemen Katıl” butonunu tıklayarak kampanyaya katılın. Kampanyaya Garanti Bonus’lar, Money Bonus, Flexi, Paracard, Bonus Business, Bonus Business American Express ve Easy dahildir.

Bonus Trink nasıl kullanılır?

Bonus Trink’inizin öde ve geç özelliği sayesinde Mastercard™ PayPass® okuyucusu olan tüm noktalarda 350 TL ve altındaki işlemlerinizi şifreye ve imzaya gerek kalmadan gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için pos cihazına alışveriş tutarı girildikten sonra kartınızı okuyucuya yaklaştırmanız yeterlidir.

Garanti kullanılabilir bonus nasıl harcanır?

Üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde ödeme adımına geldiğinizde kasada görevli kişiye alışverişinizi Bonus’la ödemek istediğinizi belirterek pos cihazına şifrenizi Bonus kullanımı için girmeniz gerekiyor. Dilerseniz alışverişin bir kısmı, dilerseniz alışverişin tamamını Bonus’la ödeyebiliyorsunuz.

Paracard Bonus Trink kredi kartı mı?

Paracard Bonus Trink banka kartı ile alışverişlerinizi “trink” diye tek bir dokunuşla öder ve geçersiniz. Üstelik bonus kazanmaya da devam edersiniz. Paracard Bonus Trink , sayıları her geçen gün artan Trink okuyucu olan noktalarda sadece bir dokunuşla daha hızlı ve kolay alışveriş yapmanızı sağlar.

Trink kart ne işe yarar?

Bonus Trink “öde ve geç” özelliğini sağlayan kredi kartıdır. Kullandığınız kart veya cihazı kimseye vermeden işlem yapabilirsiniz. Her bir işleme özgü şifreleme ile işlem verileriniz korunur. Temassız yapılan ödemelerde kullanılan çoklu güvenlik seviyeleri işlemlerin güvenle yapılmasını sağlar.

Garanti Bonus Puan hangi sitelerde kullanılır?

GARANTİ Bonus Kullanılabilen Siteler Garanti Bankası kredi kartı ile kazanılan bonusların geçerli olduğu siteler; Adese, CarrefourSA, Metro, Migros, Gold Bilgisayar, hizlial.com, İndeks, BP, Aytemiz, Lukoil, Şok, Tesco, A101, Real, Biletix, Amazon, Shell, Total, Turkuaz Petrol, Evmanya, EPTT, EReyon.com.