Online check-in yapınca bilet nasıl alınır?

Online check-in yaptıktan sonra biniş kartı bilgileriniz e-mail adresinize yollanır. Bu biniş kartının çıktısını alabileceğiniz gibi mobil biniş barkodu kullanarak da uçağa girişinizi yapabilirsiniz.

Uçak biletimi nasıl kontrol edebilirim?

Uçak biletini kontrol etmek için, rezervasyon yaptığınız GDS uçak bileti durumu kontrol etme sitesini ziyaret etmelisiniz ve bu sitede, 6 karakterlik rezervasyon numarasını ve yolcunun soy ismini (uçak biletindeki gibi latin harflerle) girmeniz gerekmektedir.

Online check-in yapınca bagaj nasıl verilir?

Online check-in işlemleri sırasında yolcularımıza bagaj bilgisi sorulmadığından, bagajınızı teslim etmek için havalimanlarındaki “Bagaj Teslim” ya da “Online Check-in” bankolarına başvurabilirsiniz.

THY bagaj teslim ne zaman kapanır?

Online check-in işleminizi önceden yaptığınızda, havalimanında biniş kartınızı almak ve bagajlarınızı teslim etmek için check-in bankolarına başvurabilirsiniz. Uçağın kalkış saatinden dış hat seferleri için 75 dakika, iç hat seferleri için 60 dakika öncesine kadar bu işlemleri tamamlamış olmanız gerektiğini belirtelim.

Pegasus Check-in kaç saat önce başlar?

Uçuşlarınızda sorun yaşamamanız için kalkış saatinden en az 2 saat önce havalimanında olmanız gerekmektedir. Pegasus’da check-in işlemleri iç hatlarda 45, KKTC ve dış hatlarda tarifeli kalkış saatine en geç 60 dakika kala sona erer.

Uçak bileti PNR kodu nerede yaziyor?

PNR Kodu Nerede Yazar? Kod, mobil biniş kartınızın sağ alt tarafında, dijital seyahat belgenizin ise orta bölümünün aşağısında “rezervasyon” bilgisi olarak yazar.

Pegasus Check-in en son ne zaman yapılır?

Pegasus’da check-in işlemleri iç hatlarda 45, KKTC ve dış hatlarda tarifeli kalkış saatine en geç 60 dakika kala sona erer. Bu süreye kadar bagaj ve check-in işlemlerini tamamlamamış olan yolcular o uçuş ile ilgili tüm haklarını kaybederler.

Bagajı olanlar check-in yapabilir mi?

Online check-in yapmış bagajı olanlar havaalanındaki online check-in bankolarına bagajlarını çok sıra beklemeden teslim edebiliyor. Bagajınız yoksa ve daha önceden biniş kartınızı bastırmadıysanız havaalanlarında orta alanlarda bulunan ekranlardan da kolaylıkla alabiliyorsunuz.

Uçak bagaj alımı ne zaman kapanır?

Uçağa en son bagaj verme saati iç ve dış hatlara göre farklılık gösterir. İç hatlarda uçağa en son bagaj verme işlemini uçuş saatinizden 60 dakika öncesinde yapmanız gerekmektedir. Dış hatlarda ise uçağa bagaj verme son işlemi uçuşunuzdan 90-120 dakika öncesinde yapılmalıdır.

Yurtiçi uçuşlarda ne kadar önce havalimanında olunmalı?

Genel olarak uçuş saatinizden yurt içi uçuşlarınız için 1 saat, yurt dışı uçuşlarınız için ise minimum 2 saat öncesinde havalimanında bulunmanız gerekmektedir.