Sevimli Canavarlar kaç yaş üstü?

Hayli eğlendirici ve teknolojisiyle de tatmin eden bir film. 6-7 yaşından itibaren izletilebilir ama yine de hassas çocuklar bazı korkunç sahnelerinden ürkebilirler. Filmde gözüken bütün canavarlar ilk başta pek sevimli görünmeyebilirler ama kısa zamanda bu karakterlerin hepsine alışılıyor.

Monsters mu University nasıl bir film?

Eğitici, umut verici ve de en önemlisi iç ısıtan bir animasyon olan “Monsters University / Sevimli Canavarlar Üniversitesi”, alt metinde işlediği insani temalarla 2013’ün en iyi animasyonu. Sistem eleştirileriyle adeta bir hayat dersi veren filmin seyircide bıraktığı samimi etki ise gerçekten eşsiz.

Sevimli Canavarlar kaç seri?

Sevimli Canavarlar2001
Sevimli Canavarlar Üniversitesi2013Party Central2013
Sevimli Canavarlar/Filmler

Sevimli Canavarlar kaç dakika?

1 saat 36 dakikaSevimli Canavarlar / Süre

Monsters Inc ne hakkında?

Pixar’ın tüm dünyada pek çok hayranı bulunan filmi Sevimli Canavarlar (Monsters, Inc.), çocukları korkutarak enerji toplayan şirkette çalışan Sulley ve Mike’ın hikayesini konu alıyor. İkili Monstropolis’te yaşarken çocukların en tehlikeli yaratıklar olduğuna inanır.

Monsters mu University ne tür bir film?

Komedi
ÇocukMaceraAnimasyonFantezi
Sevimli Canavarlar Üniversitesi/Türler

Monster Üniversitesi ne hakkında?

Sevimli Canavarlar (2001) ‘in bir Önbölüm ve onu ilk yapan ve şu anda Pixar’ın bir prequel filmi çektiği zaman. Canavarlar Üniversitesi iki canavarın hikâyesini anlatır: Mike ve Sulley ve üniversitede okudukları zaman, rakip olarak başladıkları, ancak yavaş yavaş en iyi arkadaş olduklarını anlatır.

Sevimli Canavarlar ne anlatıyor?

‘Sevimli Canavarlar’, Canavarlar Dünyası isimli kendilerine ait bir dünyada yaşayan ve yaşayabilmek için insanlara ihtiyaç duyan ilginç ve sevimli canavarların dünyasının insanlarla karıştığı an ortaya çıkan trajikomik hikayeyi anlatır.

Monsters University filminin türü nedir?

Ejderha nasıl eğitilir yapımcısı?

Bonnie Arnold
Kristine Belson
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin/Yapımcılar