Rapor kime teslim edilir okul?

1 veya 2 günlük devamsızlık gerekçe belirtilerek veli tarafından imzalanacak mazeret kağıdıyla veya raporla, 2 günden fazla veya sınav gününde yapılan devamsızlık ise, mutlaka rapor ile 5 gün içinde belgelendirilir; mazeret kağıtları ve raporlar müdür yardımcılarına, teslim edilir.

Üniversitede rapor kabul edilir mi?

Madde 6-Sağlık ve Rehberlik Merkezi veya Üniversitenin belirlediği sağlık kuruluşu hekimlerinin düzenlediği raporlar ile 4. ve 5. madde hükümlerine göre başvurulan hastanelerden alınan raporlar geçerlidir.

Rapor kime teslim edilir?

Eğer işyeri gerek görmemişse işçi istirahat sonrası işyerine gittiğinde raporu elden de teslim edebilir. İşyerini haberdar etme raporun fotoğrafını çekip akıllı telefondan işyeri yetkilisine göndererek de yapılabilir.

Rapor bitiminde göreve başlamadan rapor alınır mi?

Bu sebeple, memura verilen tek hekim raporunda kontrol muayenesinin yapılacağının belirtilmemesi ve rapor süresi bitiminde memurun aynı hastalığının devam etmesi veya farklı bir hastalığa yakalanması halinde göreve başlamadan tek hekim raporu alınmasının mümkün olduğu değerlendirilmektedir.

Rapor ne zaman teslim edilir?

usül ve esaslara uygunluğunun tespit edilebilmesi için, hastalık raporlarının aslının veya bir örneğinin en geç raporun düzenlendiği günü takip eden günün mesai saati bitimine kadar elektronik ortamda veya uygun yollarla bağlı olunan disiplin amirine intikal ettirilmesi; örneği gönderilmiş ise, rapor süresi sonunda …

Öğrenci sağlık raporu nasıl alınır?

Sağlık raporunu, sağlık ocaklarından, aile hekimlerinden ya da devlet hastanelerinden alabilirsiniz. Sağlık raporu almak istediğinizde sağlık raporunu ne amaçlı istediğinizi gittiğiniz hastane soracaktır.

Öğrenci en fazla kaç gün rapor alabilir?

Liselerde devamsızlık, rapor dahil 30 günü geçemeyecek. İşte, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yayımladığı o bilgiler; “Özürsüz devamsızlığı 10 günü aşan öğrenci notları ne olursa olsun başarısız sayılır. Özürlü ve özürsüz devamsızlığın toplamı 30 günü aşamaz.

Öğrenciler için sağlık raporu nereden alınır?

Sağlık raporları; Sağlık ocağı, aile hekimliklerinden, Özel hastanelerden, Devlet hastanelerinden alınabilir.

Rapor en geç ne zaman teslim edilir?

Memura tek hekim en fazla kaç gün rapor verebilir?

29/10/2011 tarihli ve 28099 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Devlet Memurlarına Verilecek Hastalık Raporları ile Hastalık ve Refakat İznine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in “Hastalık raporu ve izin süreleri” başlıklı 6 ncı maddesinin dördüncü fıkrasında, “Memurlara tek hekim raporu ile bir defada en çok …

Yıllık izin bitiminde rapor alınabilir mi?

Cevap: Yıllık izin kullanmakta iken, hastalığı sebebiyle rapor alan bir memurun rapor tarihinden itibaren yıllık izni kesilir ve bu tarihten sonra raporda yazılı tedavi ve istirahat süresi ile ilgili hastalık izni işlemeye başlar.

Üst üste rapor alınabilir mi?

Hangi hastalığa kaç gün rapor verilir, üst üste rapor alınabilir mi? Kamu işçisi rapor süresi bitene kadar işe devam etmeyebilir. Rapor süresi İşçinin ihbar süresini 6 hafta geçecek şekilde uzarsa işverenin haklı nedenle fesih hakkı doğar.