Kredi kartını başkası teslim alabilir mi?

Hayır, bankamatik kartını kartın sahibi dışında başka kimse teslim alamaz.

Garanti Bonus para nerede kullanılır?

Bonus puan mağazalar, marketler, online siteler vb birçok yerde kullanılabilir. Tüm bankalar göz önünde bulundurulduğunda bonus kart sahibi olup aktif kullanan sayısı 11 milyona ulaşmış durumda. Bonus kart kullanıcıların bu kadar artması sebebiyle daha çok mağazada bonus kart kullanımı sağlandı.

Kredi kartı borcu varken para çekilir mi?

Banka, kredi ödemesi için otomatik ödeme izni verdiğiniz hesap dışındaki bir hesaptan para çekemez. Kredi ödemeniz onay verdiğiniz hesaptan tahsil edilir. Ödeme geciktiğinde ise ilgili hesaba sonradan giren bakiyeden, geçmiş borcun tamamı çekilir.

3 şahsa teslim ne demek?

:İlgili kişinin kredi kartının rızası dışında üçüncü kişilere teslim edilmesi.

Banka kartı baskasi kullanabilir mi?

(1) Başkasına ait bir banka veya kredi kartını, her ne suretle olursa olsun ele geçiren veya elinde bulunduran kimse, kart sahibinin veya kartın kendisine verilmesi gereken kişinin rızası olmaksızın bunu kullanarak veya kullandırtarak kendisine veya başkasına yarar sağlarsa, üç yıldan altı yıla kadar hapis ve beşbin …

Kredi kartı puanları nerede kullanılır?

Cardfinans para puanları; marketlerde, mağazalarda, internet alışveriş sitelerinde ve akaryakıt istasyonlarında geçerlidir. QNB Finansbank ile anlaşmalı olan her işletmede para puanlarınızı kullanabilirsiniz. A101, Bizim Toptan, Carrefour SA, METRO gibi alışveriş mağazalarında kullanmak mümkün.

A101 de Garanti Bonus Hediye para geçer mi?

A101 marketlerde, QNB Finansbank dışında Maximum, bonus, Axess gibi kredi kartlarının puanlarını kullanılabiliyor.

Kredi kartı borcu olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

İnternet ve Mobil Bankacılığı Kredi Kartı Borç Öğrenme kimlik numarası ve belirlenen şifre ile internet ya da mobil bankacılığa giriş yapılır. Kredi kartı seçeneğine tıklanır. Kredi kartı menüsünde; kart ve limit bilgileri ile son ekstre gözlem seçeneği ile kredi kartı borcu öğrenilir.