Servis araçları ne kadar kazanır?
Türkiye şartlarında genel olarak bir servis şoförünün ne kadar kazanacağını merak edenler için açıklayalım ortalama olarak 2.000–3. 250 TL arasındadır. Bu da bu parayla geçinebilmeyi ister istemez zorlayacaktır.
Okul servisleri aylık ne kadar?
0-6 kilometre mesafedeki servis ücretleri ise öğrencinin haftanın 2 günü okula gitmesi durumunda aylık 220 TL, haftanın üç günü okula gitmesi durumunda 270 TL, haftanın dört günü okula gitmesi durumunda 320 TL, haftanın beş günü okula gitmesi durumunda 350 TL.
Personel servis araçları kaç yaşında olmalı?
Araçlar 12 yaşından büyük de olabilecek. 2019 ve 2020 yılları itibarıyla 12 yaşını bitirecek ve okul servis aracı olarak kullanılacak taşıtlar, muayeneden geçmiş olma şartıyla, 1 Temmuz 2021’e kadar 12 yaşından büyük olabilecek.
Servis şoförü maaşı ne kadar?
Servis Şoförü (Okul) maaşı ortalama aylık 3.250- TL’dir. En düşük Servis Şoförü (Okul) maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 3.780 – TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.
Okul servisleri ne olacak?
Muayeneden geçmiş olması kaydıyla 1 Temmuz 2023 tarihine kadar 15 yaşından küçük okul servis araçları kullanılabilecek. Taşınacak çocuğun/öğrencinin servis aracındaki azami seyahat süresi okul yönetimince belirlenecek ve servis araçları belirlenen bu süreye uymak zorunda olacak.
Servis ücretleri gidiş dönüş mü?
Yeni düzenlemeye göre okulların 2 gün açık olması durumunda aylık ücret tarifesinin yüzde 60’ı, 3 gün açık olması durumunda aylık ücret tarifesinin yüzde 75’i, 4 gün açık olması durumunda ise aylık ücret tarifesinin yüzde 90’ı olarak ücretlendirilmesi teklif edildi. Servis ücretleri gidiş ve dönüşü kapsıyor.
Okul servisleri kime şikayet edilir?
ŞİKAYETLER BAKANLIĞIN AÇTIĞI ALO 147 HATTINA BİLDİRİLEBİLECEK.
Servis araçları en az kaç yaşında olmalı?
Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelik değişikliğiyle; okul servis araçlarında çalışacaklarda aranan koşullarda değişikliğe gidildi. Buna göre, servis şoförlerindeki “26 yaşından gün almış ve 66 yaşından gün almamış olmak” kaydı, “22 yaşını doldurmuş ve 61 yaşından gün almamış olmak” şeklinde değiştirildi.