2021 de Terazi burcu nasıl olacak?

Terazi burcunu 2021’de neler bekliyor? Bu yıl sosyal yaşamınızın genişleyeceği ve yeni arkadaşlıklar dostluklar keşfedeceğiniz bir yıl olacak. En çok bu bağlamda dersler çıkaracağınız ve yeni şeyler öğreneceğiniz gözüküyor. Güzel haberler, yeni gelişmeler yaşayacaksınız ve bu haberler sizi canlı tutacak.

Terazi burcu hangi burçla evlenmeli?

Terazi Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu Terazi-Koç =Sıradan bir ilişki fakat sıra dışı bir evlilik olmaya adaydır. Terazi-Boğa=Eğlence ve oyun dolu ilişkidir ama ayakta kalamayan evlilik olasıdır. Terazi-İkizler=Aşkta uyumlu bir ilişki ve sıcak bir evlilik görülmektedir.

Terazi burcu hangi burca aşık olur?

Terazi burcu erkeğinin anlaştığı burçlar; kova, ikizler ve aslan burcu olarak sıralanabilir. Terazi burcunun erkekleri sosyalleşmeyi, insan arasına girmeyi çok sever.

Terazi burcu ne zaman evlenir?

6. Terazi Burcu Genellikle terazi burçları 20 yaşın üzerinde evlenirler.

Jüpiter terazi burcuna ne zaman geçecek?

9 Eylül günü, her burçta ortalama 1 sene kalan Jüpiter, Başak burcundaki transitini sonlandırarak, 12 sene sonra yeniden Terazi burcuna ilerleyecek.

Terazi burcu kızı hangi burçla anlaşır?

Sosyalleşmeyi çok sevdiğinden dolayı terazi burcu kadınları, kendi gibi enerjik, girişken ve hareketli olan ikizler burcuyla çok iyi anlaşır.

Terazi burcu ne tür erkeklerden hoşlanır?

– Hayatında bulunan erkek tarafından, sevildiğinin ve değerli olduğunun her zaman hissettirilmesini ister. – Terazi burcu kadınları kendisine ilgi gösteren ve şımartan erkeklerden hoşlanır. – İlişkiye başlayacakları kişiye güvenmeleri o kadar önemlidir ki neredeyse sevgilerinden önce güven duygusu gelmektedir.

Terazi burcu erkeği nasıl fizikli kadınlardan hoşlanır?

Terazi burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır denildiğinde, alımlı, zarif, göze çarpan, iddialı denilebilir. Çekim gücü yüksek, aurası çarpıcı, gülümseyişi mest eden bu adamın yanında partilere, davetlere, yemekli toplantılara götürebileceği saygın, kültürlü kadınlar yer almalıdır.

Terazi ile Koç anlaşabilir mi?

Koç ve Terazi, birbirlerine 180 derece zıt burçlardır. Tüm kişilik özellikleri birbirlerinin tamamen karşıtıdır. Bu nedenle birlikte harika bir denge oluşturabilirler. Koç ve Terazi çok dengeli bir ilişki yaşayabilirler.

Terazi burcu nasıl olur?

Terazi burçları genel olarak akıllı, mantıklı ve aşk dolu özelliklere sahiplerdir. Terazi burçları hayallerine ulaşmak için çok çalışırlar. Terazi burçları genel olarak uzlaşı yanlısı ve kibar özellikleri ile bilinirler. İlişkilerinde adil olan terazi burçları mantıkları ile birlikte hareket ederler.